logo-ahan-depo
جستجو
این کادر جستجو را ببندید.
جستجو
این کادر جستجو را ببندید.

پروفیل چیست؟ کاربرد پروفیل در صنایع و ساختمان

کاربرد پروفیل

فهرست مطالب

ثبت سفارش

برای ثبت سفارش فقط کافیه ایمیل خودتون رو برامون درج کنید تا در کوتاه ترین زمان ممکن کارشناسان ما با شما تماس بگیرند.

پروفیل چیست و چه کاربردی در صنعت ساختمان سازی دارد؟ مصالح ساختمانی بسیار متنوعی در صنعت ساختمان سازی مورد استفاده قرار می‌گیرد که هر یک از آنها کاربرد خاص خود را دارد. در کنار محصولاتی مانند میلگرد، بتن، نبشی ها و ناودانی ها، پروفیل یکی از پرکاربردترین مصالحی است که استفاده از آن در بخش های مختلف رایج شده و در هر بخشی از ساختمان بنا به شرایط از آن استفاده می شود. قیمت پروفیل بر اساس نوع، وزن و سایز آن متفاوت است.

البته ناگفته نماند که بسیاری از کاربران به دلیل نداشتن اطلاعات کافی معمولاً از استفاده از چنین مصالحی پروژه خود را بی نصیب می گذارند. در این مقاله با شما همراه هستیم تا به صورت کامل و جامع به بررسی پروفیل در صنعت ساختمان سازی پرداخته و علاوه بر بررسی ویژگی ها و مزیت های استفاده از این محصولات، کاربرد ها و نکات بسیار مهمی را نیز درباره آنها با شما مطرح کنیم. در انتهای مقاله شما تمام اطلاعات لازم برای استفاده از پروفیل در ساختمان سازی را در اختیار خواهید داشت.

پروفیل چیست؟

پروفیل چیست

پروفیل چیست و استفاده از آن در ساختمان سازی و سایر صنایع از کجا شروع شده است؟ به صورت کلی به هر محصولی که در تمام طول مقطع خود سطح مقطع یکسانی داشته باشد از عبارت پروفیل استفاده میشود. هر چند در برخی از تعاریف پروفیل را یک جزء توخالی با سطح مقطع ثابت در تمام طول خود تعریف می‌ کنند اما توخالی بودن شرط اصلی و اساسی برای تبدیل شدن یک عضو به پروفایل نیست. بهترین تعریف برای پروفیل نام بردن از محصولی است که سطح مقطع یکسانی در تمام طول خود داشته و این سطح مقطع چه از نظر ابعاد و چه از نظر ضخامت تغییری ندارد.

استفاده از پروفیل تاریخچه بسیار طولانی دارد. برای اولین بار در جنگ جهانی دوم از پروفیل ها برای کاربردهای مختلف استفاده شد و بعد از آن این محصول به صورت گسترده وارد صنعت ساختمان سازی و سایر صنایع شد. در حال حاضر در بخشهای مختلف ساختمان از جمله بخش های سازه ای یا قاب های در و پنجره و در مراحل نهایی ساخت ساختمان از این محصول استفاده می شود. کاربرد بسیار زیاد آن باعث شده تا تنوع زیادی از پروفیل ها را نیز در بازار شاهد باشیم. این محصول در انواع بسیار مختلفی و در جنس های بسیار مختلفی تولید و عرضه می شود که بررسی تک تک آنها برای شناخت پروفیل لازم خواهد بود.

انواع پروفیل کدام است؟

انواع پروفیل

شناخت انواع پروفیل یکی از مهم ترین قدم ها برای درک هرچه بهتر این محصول است. پروفیل ها بر اساس اینکه از چه جنسی ساخته شده باشند و چه کاربردی برای آنها تعریف شده باشد، به انواع مختلفی تقسیم بندی می شوند. برای کسانی که به دنبال استفاده از پروفیل در صنایع مختلف است، نیاز است تا هر یک از انواع محصول را شناخته و نسبت به ویژگی های آن درک کافی داشته باشد. در ادامه با معرفی انواع پروفیل می توانید این محصول را بهتر بشناسید.

پروفیل ساختمانی

اولین نوع از انواع پروفیل ها که باید به تعریف آن بپردازیم، پروفیل های ساختمانی هستند که اتفاقاً بیشترین کاربرد را نیز در صنعت ساختمان سازی داشته و استفاده از آن در حال حاضر بسیار رایج است. پروفیل های فولادی مورد استفاده برای ساخت قسمت های سازه ای ساختمان های فلزی، قاب های آلومینیومی به کار گرفته شده برای تولید درب و پنجره در ساختمان و مواردی از این دست همگی به نوعی پروفیل محسوب می شوند.

پروفیل های به کار گرفته شده در صنعت ساختمان به روش های مختلفی ساخته و پرداخته می شود. با توجه به اینکه روکش به کار گرفته شده برای محصول تاثیر بسیار زیادی در مقاومت آن دارد، در انتخاب پروفیل مورد نظر خود باید به این نکته نیز دقت کنید. پروفیل ساختمانی را میتوانید در انواع نورد گرم، نورد سرد و نورد مرکب در اختیار داشته باشید.

شمش های فولادی مورد استفاده در قسمت های سازهای از انواع پروفیل های نورد گرم و ورق های فولادی شکل داده شده نیز از انواع پروفیل های نورد سرد در ساختمان سازی هستند. همچنین با ترکیب هر دو این پروفیل ها می توانید از پروفیل نورد مرکب رونمایی کنید.

پروفیل صنعتی

یکی دیگر از انواع پروفیل ها که اتفاقاً از مدلهای بسیار پرکاربرد و رایج این محصول هستند، پروفیل های صنعتی می باشند. از انواع پروفیل های صنعتی برای استفاده در صنعت خودروسازی البته ساخت تجهیزات نظامی مورد استفاده قرار می‌ گیرد. کیفیت بسیار بالا و طول عمر بسیار طولانی از ویژگی های اصلی پروژه های صنعتی است که باعث شده تا با استفاده از آن منجر به تولید محصولاتی بسیار با کیفیت و ایده‌آل شود.

پروفیل کامپوزیتی

استفاده از مواد کامپوزیتی برای تولید پروفیل باعث ایجاد نوع خاص دیگری از این محصول به عنوان پروفیل های کامپوزیتی شده است. این محصول نیز کاربرد بسیار خواسته خود را داشته و از آن برای مقاوم سازی ساختمان ها در برابر زلزله استفاده می شود. دقت داشته باشید که هر چقدر وزن تمام شده ساختمان کمتر باشد و در عین حال استحکام و مقاومت آن ثابت باقی بماند، مقاومت آن در برابر زلزله و سایر نیروهای وارد شده بیشتر خواهد بود. مواد کامپوزیتی به دلیل استحکام بسیار بالا و در عین حال وزن بسیار کمتر باعث ایجاد مقاومت بیشتر در برابر نیروهای این چنینی برای ساختمان ها می شوند. شما می توانید با استفاده از این دسته از پروفیل ها یک ساختمان کاملاً مدرن و با مقاومت بالا آماده کنید. پروفیل های کامپوزیتی همچنین طول عمر بسیار بالایی نیز دارند.

پروفیل گالوانیزه

پروفیل گالوانیزه

استفاده از ورق گالوانیزه شده برای تولید پروفیل یکی دیگر از انواع این محصول را به وجود آورده است. در سالهای اخیر استفاده از متریال گالوانیزه شده به دلیل کیفیت بسیار بالا و همچنین طول عمر طولانی بسیار رایج شده و محصولات بسیار مختلفی با این تکنیک ساخته و عرضه می شود. تولید پروفیل ها با استفاده از متریال گالوانیزه شده نیز یکی از رایج ترین و محبوب ترین انواع پروفیل ها را به وجود آورده است.

دقت داشته باشید که علاوه بر مواردی که به عنوان انواع پروفیل برشمردیم، این محصول از نظر شکل سطح مقطع نیز به دسته بندی های مختلفی تقسیم می شود. دسته بندی های مانند پروفیل باز، پروفیل بسته، پروفیل زد شکل و مواردی از این دست از جمله انواع این محصول بر اساس شکل ظاهری است که ممکن است به این نوع دسته بندی نیز در فروشگاه های مختلف بر بخورید.

قیمت پروفیل چقدر است؟

انواع مختلف پروفیل ها را با هم بررسی کردیم و کاربرد هر یک را نیز به صورت جداگانه عنوان نمودیم. دقت داشته باشید که قیمت پروفیل بر اساس موارد مختلفی مانند به متریال به کار گرفته شده برای تولید و وزن آن تعیین می شود. به صورت کلی کیفیت نقش اصلی و اساسی را در تعیین قیمت پروفیل خواهد داشت. قیمت پروفیل معمولاً به صورت هر متر طول تعیین می شود. برای اطلاع از قیمت روز این محصول به برگه قیمت پروفیل در سایت ما مراجعه نمایید.

جمع بندی

پروفیل یکی از محبوب ترین و رایج ترین مصالح مورد استفاده در صنایع مختلف است. صنعت ساختمان سازی رایج ترین محل کاربرد پروفیل ها است که انواع مختلفی از آن در این صنعت مورد استفاده قرار می گیرد. بسته به محل مورد نظر برای استفاده از پروفیل می توانید هر یک از انواع آن را به کار گرفته و آن را تهیه کنید.

اشتراک گذاری محتوا:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *